TARA Labs Spectrum 2a Subwoofer Cable 6.00m

Кратко описание:

Spectrum 2a e dудиофилски висок клас аудио кабел за връзка на аудио компоненти в система за домашно кино и HiFi. Препоръчитено за връзка със субуфер

Елегантен дизайн, еластичен и мек кабел за лесно полагане с тефлонов шлаух против нараняване. 

Дължина 6,00m

Равномерна гладка характеристика на трансфер, много добра сцена с естествени тонове
Пълноценен, плътен, добре дефиниран бас

Цена за 1бр
Наличност - 2

Цена: 290 лв.

Цена с online поръчка: 145 лв.

SA-OF8N (Свръхкомпенсирана безкислородна мед Cu - осем деветки - 99,999999%), съчетани с технологията на Tara Labs за супер отгряване (откаляване) на медта, създават най-чистият проводников меден материал в света и следователно най-благоприятната среда за трансфер на сигнала в кабела.

Super Annealing
Това е супер прецизна термообработката върху създавне на медният проводников кабел. Процес осъществен в безкислородна среда, при който чрез механично изтегляне при определена температура се изтегля ултра-чист проводник със структура с дълги медни кристали. 
Повечето медни проводници имат кристална решетка с малки кристали и относително големи разстояния между тях. Това увеличава съпротивлението и поради това създава шум, дължащ се на диодния ефект на тази кристална решетка.

SVPE
Това е Полиетилен със стабилна валентност. Използва в изолацията - диелектричния материал на кабела. 
Изолацията и непроводящо покритие, което разделя проводниците, предпазва ги от механични наранявания и от електромагнитни вълни - външни или от самоиндукция.
Диелектриците обикновено са най-ефективни, когато са най-еластични и могат бързо да се върнат в първоначалното си състояние. Еластичният SVPE материал на Tara Labs абсорбира тази нежелателна деформции бързо и ефективно и се връща в първоначалното си състояние.

RCA Pressure fit connectors
TARA Labs не запоява конекторите към кабелите си. това става чрез студено пресоване на кабелът към контактната повърхност на терминала. По този начин се избягва включване на още един материал в контактната система - оловно калаената смес от припоя.

Кабелите от серията Spectrum са mроизведено изключително в САЩ.
Новата серия предлага превъзходен аудиофилски звук и се характеризира с изключително висока показатели

Използваните в Spectrum проводници са направени от специално произведена мед в лабораториите TARA Labs с чистота SA -OF8N® (Super-Annealed ™ без кислород 99.999999% чиста мед) с оптимизиран диаметър ™ Solid-Core формат.

Трите модела аналогови сигнални кабела от серията Spectrum се различават един от друг в дизайна, но всеки от тях е с уникални аналогови аудио параметри.

- Модел Spectrum 1а се състои от три усукани спираловидни проводници Optimized Diameter ™ Solid-Core. Дизайнът за този модел е следствие на развитието на популярният и успешен в Обединеното кралство, Япония и Азия модел  Prism 11

- Модел Spectrum 2a е с балансиран дизайн, който използва TARA Labs SVPE®  полиетилен за външна изолация и също за локалната изолация на проводниците в конструкцията на кабелите;

- Моделът Spectrum 3а е иновативен и съвремнен продукт, разработен на базата балансиран quad-design, като всъщност използва  2 Optimized Diameter™ Solid -Core  проводника за трансфер на сигнала. Други 2 проводника с по-малък диаметър са вплетени в екранировката на кабела, за да подобрят замасяването и нулевата връзка. Този специален дизайн е изключителен за TARA Labs и оптимизира електрическите характеристики на свързващите кабели за неутрален, естествен и детайлен високочестотен звук. При сравняващи тестове моделът Spectrum 3а постига производителност, сравнима далеч по-скъпи кабели с цена от $ 300 до $ 400