Tara Labs Spectrum 2ad Solid Core Single Audio Cable

Кратко описание:

Коаксиален Hi-End аудио кабел с най-висока чистота на медта - 8N (99.999999%).
Ширмовката е двойна -  медна уплетка и медно фолио с покритие. 
Кабела може да се използва висок клас RCA сигнален кабел както и за цифров пренос на аудио дата.
Централният проводник e с диаметър 1mm единично жило (Solid Core)
Външният диаметър на кабела с изолацията е 8mm
 
Цена за 1 метър 

Цена: 26 лв.

Цена с online поръчка: 18 лв.

SA-OF8N (Свръхкомпенсирана безкислородна мед Cu - осем деветки - 99,999999%), съчетани с технологията на Tara Labs за супер отгряване (откаляване) на медта, създават най-чистият проводников меден материал в света и следователно най-благоприятната среда за трансфер на сигнала в кабела.

Super Annealing
Това е супер прецизна термообработката върху създавне на медният проводников кабел. Процес осъществен в безкислородна среда, при който чрез механично изтегляне при определена температура се изтегля ултра-чист проводник със структура с дълги медни кристали. 
Повечето медни проводници имат кристална решетка с малки кристали и относително големи разстояния между тях. Това увеличава съпротивлението и поради това създава шум, дължащ се на диодния ефект на тази кристална решетка.

SVPE
Това е Полиетилен със стабилна валентност. Използва в изолацията - диелектричния материал на кабела. 
Изолацията и непроводящо покритие, което разделя проводниците, предпазва ги от механични наранявания и от електромагнитни вълни - външни или от самоиндукция.
Диелектриците обикновено са най-ефективни, когато са най-еластични и могат бързо да се върнат в първоначалното си състояние. Еластичният SVPE материал на Tara Labs абсорбира тази нежелателна деформции бързо и ефективно и се връща в първоначалното си състояние.

RCA Pressure fit connectors
TARA Labs не запоява конекторите към кабелите си. това става чрез студено пресоване на кабелът към контактната повърхност на терминала. По този начин се избягва включване на още един материал в контактната система - оловно калаената смес от припоя.

Кабелите от серията Spectrum са mроизведено изключително в САЩ.
Новата серия предлага превъзходен аудиофилски звук и се характеризира с изключително висока показатели

Използваните в Spectrum проводници са направени от специално произведена мед в лабораториите TARA Labs с чистота SA -OF8N® (Super-Annealed ™ без кислород 99.999999% чиста мед) с оптимизиран диаметър ™ Solid-Core формат.

Трите модела аналогови сигнални кабела от серията Spectrum се различават един от друг в дизайна, но всеки от тях е с уникални аналогови аудио параметри.

Модел Spectrum 2a е с балансиран дизайн, който използва TARA Labs SVPE®  полиетилен за външна изолация и също за локалната изолация на проводниците в конструкцията на кабелите;

При сравняващи тестове моделът Spectrum 3а постига производителност, сравнима далеч по-скъпи кабели